www.kulturhandla.nu

Kulturlån till produktionsbolaget JHNN

Femhunka

Genom att beställa ett kulkulturlån lånar du ut en valfri summa pengar, jämnt delbart med 500, som används för att utveckla verksamheten för GycklarJörgeN, Hemjonglören, kulturhandla.nu,  Olov från skogarna och andra kulturprojekt som Jörgen Mohlén arbetar med i den enskilda firman JHNN (Jörgens, Hälsa, Nytta och Nöje)

På JHNNs facebooksida, ProduktionsbolagetJHNN/ kan du läsa mer om vad som händer och är på gång.

Så här går det till:

När du köper produkten "Kulturlån till produktionsbolaget JHNN" lånar du ut den summa du väljer. Du kan när du önskar använda dina utlånade pengar för att betala för produkter i kulturhandla.nu
Du kan även be att få tillbaka dina pengar inom 6 månader efter att du begärt återbetalning.

Under den tid jag lånar dina pengar får du följande förmåner:

-1 fribiljett årligen till alla produktioner. (Gör jag två teateruppsättningar och du lånar ut 2000:-, (4x 500:-) så får du 4 fribiljetter till båda teateruppsättningarna)

-1 Gratis lektion hos hemjonglören varje år. Max 16 deltagare för jonglering och max 8 deltagare för enhjuling) (Lånar du ut 2000:- så får du 4 lektioner) (Resa tillkommer)

-10% rabatt på kulturhandla.nu (10% oavsett storleken på lånet/ förskottet)

Du kan inte kräva tillbaka dina pengar när du vill utan jag betalar tillbaka när jag har möjlighet inom 6 månader efter att du önskat återbetalning. Naturligtvis kan du använda förskottet som betalning på www.kulturhandla.nu när du vill.

Ditt förskott använder jag till varuinköp, marknadsföring, rekvisita, utrustning, resor och lön.
Målet är att jag betalar tillbaka inom 5 år och det finns en risk, som med alla investeringar, att dina pengar är förlorade.

Produktionsbolaget Jörgens Hälsa, Nytta och Nöje, JHNN, är en liten enskild firma som skapar innehåll i första hand med Jörgen Mohléns olika karaktärer och i samarbete med andra aktörer som företag, föreningar och privatpersoner.

GycklarJörgeN Uppträder med sina galna upptåg till exempel som Minglande Gycklare på enhjuling, familjeföreställningar och eldshower.

Hemjonglören, vars namn är ett anagram av Jörgen Mohlen, erbjuder lektioner var du du vill, när du vill. Jonglering och enhjuling är ämnena.

Olov från skogarna besöker äldreboenden.

GycklarJörgeN, Hemjonglören och Olov från skogarna är 3 urval av Jörgen Mohléns olika figurer.

Tack för att du tror på mig och vill hjälpa mig!
/Jörgen Mohlén

500,00 kr

Antal i lager: 1000 st
Artikel-ID: nö00Futvlån